CardiAid AED skupaj z Cardio First Angel – Posebna akcija v juniju

CardiAid AED skupaj z Cardio First Angel – Posebna akcija v juniju

Varnost na morju ostaja vedno pomembna tema, v praksi strmo narašča tudi nameščanje AED naprav med varnostno opremo plovil. V Sloveniji letno beležimo okoli 3.000 izvenbolnišničnih srčnih zastojev, stopnja preživetja pa redko presega 10 %. Z nameščanjem in uporabo laičnih defibrilatorjev lahko to stopnjo bistveno izboljšamo, saj njihova uporaba rešuje življenja.

CardiAid AED je avtomatski eksterni defibrilator, namenjen laični uporabi. Uporabnika vodi skozi celoten proces oživljanja z jasnimi in razumljivimi navodili. CardiAid zagotavlja najbolj učinkovito defibrilacijo z bifazičnim elektrošokom in tako pacientu drastično poveča možnosti za preživetje in stopnjo kvalitete življenja po preživetju nenadnega srčnega zastoja. V kompletu z mehanskim pripomočkom Cardio First Angel je zagotovljena tudi boljša učinkovitost masaže srca. Lahek, majhen in priročen pripomoček vam z mehanskimi kliki sporoča pravilnost masiranja srca in vam narekuje optimalen ritem masaže srca.

Skupaj z AED-jem sta popolna ekipa, zato so za vas pri podjetju Defibrilator d.o.o. v mesecu juniju pripravili posebno akcijo, kjer boste ob nakupu CardiAid AED naprave brezplačno prejeli še Cardio First Angel.

www.defibrilator-aed.si