VAL EXLUSIVE: Burgess je pravi naslov za superjahte

VAL EXLUSIVE: Burgess je pravi naslov za superjahte

Skrb za superjahte ima svoje ime. Podjetje Burgess se ukvarja s prodajo in nakupom plovil, novogradnjami, zakupom in operativnim upravljanjem najbolj prestižnih jaht, daljših od 30 metrov. Z več kot 200 strokovnjaki v 14 strateško lociranih podružnicah po celem svetu ekipa podjetja Burgess ponuja nepremagljivo kombinacijo globalne prisotnosti in lokalnega strokovnega znanja ter izkušenj za pomoč strankam pri nakupu, prodaji ali najemu superjaht.

V zadnjih štirih desetletjih so dosegli izjemne rezultate pri nakupu in prodaji superjaht, med drugim so posredovali tudi pri nekaj najbolj pomembnih jahtah vseh časov. Njihova izkušena ekipa mednarodnih zastopnikov ima neprecenljivo znanje o produktih in aktualne informacije na trgu superjaht za doseganje kar najboljših rezultatov za stranke, ki želijo kupiti ali prodati jahto.

Največje superjahte na svetu

Oddelek podjetja Burgess za novogradnje nudi specializirane storitve za stranke, ki si želijo zgraditi nove jahte. Uspešno so zaključili že več projektov gradnje superjaht, dolgih od 40 do 180 metrov. Med tovrstnimi podjetji so praktično brez konkurence pri posredovanju ob gradnji superjaht. V imenu in v prid lastnikov ponujajo lastno tehnično ekipo vodij projektov, ladjedelskih in električnih inženirjev. Njihove izkušnje iz preteklih projektov obsegajo 23 ladjedelnic na treh celinah, med drugim tudi 180-metrsko jahto Azzam, največjo zasebno jahto na svetu, in Jubilee, največjo na Nizozemskem zgrajeno jahto vseh časov…

Več si lahko preberete v reviji Val navtika Exclusive, poletje 2018