Bravo Yachting – Novosti in znižanja

Bravo Yachting – Novosti in znižanja

Val205

Bravo international d. o. o iz Maribora je letos svoja zastopništva znamk remus boats in admiral boats za področje Slovenije, Hrvaške in Avstrije obogatil še s čolni marion, in sicer s t. i. fishermani in klasičnimi gliserji dolžine od štiri do šest metrov.

Čolne admiral boats in ocean master odlikuje izredno kvalitetna izdelava, saj je večina plovil namenjena zahtevnemu norveškemu tržišču. Paleta plovil sega od 4,70 do 9,40 metra in vključuje tako odprte čolne s centralno konzolo kot čolne s kabino na premcu, čolne z odprtim premcem (ang. bowrider) ter manjše jahte, med katere sodita različici 760 Hts in 940. Letošnja novost na tržišču je različica 680 cabin, ki ima nov, inovativen in drzen dizajn.

Remus boats ima v proizvodnem programu odprte čolne, primerne za priobalno ribičijo ali kopalne izlete, dolžine od 3,60 do 4,70 metra, pa tudi čolna s konzolo 540 in 550 open ter čoln s kabino 550 cabin.

Pri Bravo yachting so svojim kupcem pripravili božično-novoletno akcijo – v sodelovanju s proizvajalcem so cene čolnov Remus občutno znižali, za različico Remus 550 open (na sliki) pa podarjajo celoten znesek davka! Končna cena čolna s standardno opremo in z vključenim DDV znaša tako samo 7.500 EUR.

Plovilo je tipičen predstavnik čolna s centralno konzolo, z majhno kabino, dimenzijami 5,5 x 2,2 m in ležiščem za dve osebi na premcu, primeren pa je za izvenkrmne motorje maksimalne moči do 90 KM.

www.bravo-yachting.com

???????????????????????????????