Bleščanje med vožnjo Očalna stekla za voznike

Bleščanje med vožnjo Očalna stekla za voznike

Ali veliko časa preživite v avtomobilu? Se vam med vožnjo blešči in ne vidite dobro? Gotovo ste se že znašli v slabih vremenskih razmerah, kot so megla, dež ali sneg in vas je zaslepila intenzivna svetloba LED ter ksenon žarometov.
Naše oči niso sposobne tako hitrih in pogostih zaznav sprememb v okolici. Zaradi slabšega vida pa posledično počasneje odreagiramo na dano situacijo.
Vrhunska očalna stekla Hoya EnRoute so rešitev za vsakega voznika, ki ga moti bleščanje med vožnjo in bi svoj vid želel izboljšati. Opremljena so s posebnim filtrom proti bleščanju, ki bistveno zmanjša razpršitev svetlobe in neudoben odboj svetlobe.
Očalna stekla odpravljajo bleščanje armaturnih plošč, obcestnih luči, semaforjev, najbolj pa so učinkovita pri LED in ksenonskih žarometih. Zaradi izboljšanega kontrasta in zaznavanja omogočajo hitrejši reakcijski čas, kar je lahko pri vožnji ključnega pomena. Pogled je jasen na vseh razdaljah in v vseh vremenskih razmerah.
Očalna stekla so na voljo v enožariščnih in progresivnih izvedbah za daljavo in bližino hkrati. Taka stekla nudijo široka vidna polja in kvaliteten vid ter gladke in hitre prehode med vidnimi polji za različne razdalje.
Obiščite optiko Moj optik v Ljubljani in preizkusite vrhunska očalna stekla po promocijski ceni!

www.mojoptik.si