Biograd Boat Show 18.0, 20.–23. oktober 2016

Biograd Boat Show 18.0, 20.–23. oktober 2016

Vstop v »polnoletnost«

Biograd Boat Show po 17 letih nadaljuje s svojo rastjo. Razstavni prostori 18. sejma Biograd Boat Show so bili ob njegovi letošnji »polnoletnosti« napolnjeni v »rekordnem« času; organizatorji tako pričakujejo več kot 300 razstavljavcev iz številnih držav in več kot 300 plovil.
Svetovna premiera hibridne motorne jahte Greenline 36 bo ena izmed številnih predstavitev na sejmu. Podjetje Greenline je vodilno v svetu električnih/dizelskih hibridnih jaht; z modelom Greenline 36 uvaja svojo peto generacijo hibridne tehnologije in prvi model kot novi, samostojni proizvajalec plovil.
Svoj razstavni prostor tokrat širi Volvo, ki je bil dolgo povezan s t. i. offshore regatami, tokrat bo prisoten s t. i. pop-up salonom in sedmimi avtomobili, vključno s posebno različico Volvo Ocean Race. Poleg tega bo hrvaški uvoznik za Volvo predstavil najnovejšo, 12-metrsko motorno jahto hrvaške ladjedelnice Damor.
Glede na to, da je Hrvaška vodilna na svetu v čarterskem poslovanju, je Biograd Charter Show postal pomembno letno zbirališče čarterske industrije, ki je v okviru BBS organizirana v hali B. Četrtek in petek sta namenjena t. i. business to business poslovanju, medtem ko konec tedna nudi obiskovalcem možnost pogovorov s čarteristi v okviru posebne ponudbe. Bogati čarterski kongresni program se bo v petek »okronal« z veliko zabavo Charter Friday v restavraciji hale B. Novost letošnjega sejma Biograd Charter Show je nova kongresna dvorana v hali B, ki omogoča sestanke in predstavitve. Novost je tudi t. i. on line B2B, ki ga vodi Hrvaška gospodarska zbornica. Vsi akreditirani čarterski strokovnjaki se bodo lahko v četrtek in petek brezplačno okrepčali za »šankom osvežitve«.
Pomembno je, da je BBS zlati član IFBSO, Mednarodnega združenja organizacij navtičnih sejmov. Dosegajoč visoke standarde te organizacije, BBS dejavno sodeluje pri nadaljnjem razvoju te organizacije s širjenjem svojega edinstvenega poslovnega modela in inovativnih rešitev, kot je 360° Virtual Tour.
Več podatkov najdete na www.bbs.com.hr, sejem si lahko ogledate s posnetki 360° Virtual Tour ali na Boat Show TV.
info@bbs.com.hr