Biograd Boat Show 16.0

Biograd Boat Show 16.0

Val 192

Od 23. do 26. 10. 2014, marina Kornati, Biograd na Moru

Glede na 15-letno neprestano rast in zadovoljstvo udeležencev je tudi letos pričakovati še en, rekordni Biograd Boat Show (BBS). Z dodatnimi novimi razstavljavci bo namreč presežena lanskoletna rekordna številka 250 razstavljavcev in 288 razstavljenih plovil.

BBS sprejet v IFBSO (International Federation of Boat Show Organisers – Mednarodna zveza organizatorjev navtičnih sejmov)

Letos je bil BBS sprejet kot 34. član IFBSA, katerega člani in odbor so prepoznali pomembnost Biograda na Moru na evropskem navtičnem trgu. Še posebej so pohvalili inovativen pristop pri organizaciji sejma in trud pri ustvarjanju navtičnega doživetja – »Boat Show doživljaj«. Sejem je namreč prepoznan po posebni, gostoljubni atmosferi Biograda na Moru – morskega mesta s šarmom, sprejemljivimi cenami in kakovostno infrastrukturo organizatorja, Ilirije, d. d., ki vključuje marino Kornati, hotele Ilirija, restavracije in zabavne dogodke. Premični pontonski most povezuje centralni del marine Kornati z njenim zahodnim delom, kar predstavlja enkratno in privlačno navtično razstavo.

Novosti v letu 2014

– Občutna razširitev razstavne hale C zaradi povečanega števila novih razstavljavcev, ki prihajajo predvsem iz sosednjih držav.

– Nov Yacht čarter info center bo dodatno okrepil prezentacijo zastopnikov čarterskih podjetij z več kot 500 plovili.

– Praktični seminarji o vzdrževanju plovil.

Posebna ponudba Biograd Boat Showa

Več kot 100 rabljenih plovil; bogat spremljevalni program s prezentacijami za začetnike in profesionalce; 36-metrska ladja Nada, ki nudi brezplačne promo vožnje, sestanke in prezentacije; polpodmornice in hitri gumenjaki, ki bodo nudili brezplačne vožnje vsem obiskovalcem sejma; štiri regate, ki se bodo odvijale med sejmom: avstrijsko offshore prvenstvo, Pitter End of Season Cup, elan 210 Match racing in BBS regata. Vse to in še mnogo več bo moč doživeti na letošnjem BBS.

Cena vstopnice znaša 35 HRK, za otroke do 14. leta pa je v spremstvu staršev vstop brezplačen.

www.bbs.com.hr, ivan@bbs.com, telefon: 00385 23 386 147