Avstrijski navtični sejem – BOOT TULLN

Avstrijski navtični sejem – BOOT TULLN

Med 2. in 5. marcem 2017

Avstrijsko sejemsko mesto Tulln bo v letošnjem letu že 46. gostilo največji in najcelovitejši sejem plovil ter vodnih športov v srednji in vzhodni Evropi.
Kaj bodo obiskovalci lahko videli in doživeli tokrat?
Sejem bo predstavil vse najnovejše dosežke v navtični panogi pa tudi na področjih vodnih športov in športnega potapljanja v Avstriji. Okoli 370 najpomembnejših razstavljavcev bo predstavilo novosti in zagotavljalo impresiven pregled panoge.
Pod geslom »fascinantni vodni športi« si bodo obiskovalci lahko ogledali (velike) jadrnice in motorna plovila, čolne na turbo reaktivni pogon (t. i. turbo jet), okolju prijazna električna vozila, športne katamarane, kajake, kanuje, SUP-e, rafte, dingije. Tudi tokrat bo na ogled pester in širok program navtične opreme. Na svoj račun bodo prišli še potapljači, zastopane bodo šole jadranja, čarterske organizacije, marine, na razpolago pa bodo tudi turistični podatki o najboljših destinacijah vodnih športov.
V središču, namenjenem jadrnicam (v hali 10), bodo obiskovalci lahko našli številne proizvajalce največjih jadrnic v dolžini 34–55 čevljev, ki bodo predstavili svoje zadnje dosežke. Prisotni bodo seveda tudi razstavljavci z najnovejšimi modeli manjših jadrnic, kot so Elan, Alubat Ovni, Bavaria, Beneteau, Brenta, Dehler, Delphia, Dragonfly, Dufour, Hanse, Imexus Yachts, J-Boats, Jeanneau, Salona, Seascape, Sunbeam in številni drugi.
Motorni čolni, jahte in e-plovila bodo na ogled v dvorani E, vse od najmanjših do razkošnih motornih jaht dolžine 34–45 čevljev. Boot Tulln je največja razstava v Avstriji in regiji CEE za inovativna, okolju prijazna e-plovila. Prisotne bodo znamke Bavaria, Bayliner, Beneteau, Boesch, Correct Craft, Drago, Four Winns, Frauscher, Galeon, Italmar, Jeanneau, Lodestar, Mingolla, Nimbus, Quicksilver, Regal, Rinker, Sea Ray, Stingray, Terhi, Zar Formenti in številne druge.
Vstopnina za odrasle znaša 13,00 EUR, za upokojence, študente in posameznike v skupini 11,00 EUR, za otroke (6–15 let) pa 3,00 EUR. Vabljeni v Tulln, na Boot Tulln 2017 med 2. in 5. marcem, med 10. in 18. uro!
www.boot-tulln.at

Boot_2015_337