AKTIVNI KONCENTRAT AMPUL ZA NAJLEPŠO KOŽO 65 LET IZKUŠENJ

AKTIVNI KONCENTRAT AMPUL ZA NAJLEPŠO KOŽO 65 LET IZKUŠENJ

Val 263

Več kot 65 let je bil DR. GRANDEL zelo uspešen pri odkrivanju in izdelavi aktivnih sestavin v ampulah, ki se uporabljajo v profesionalni kozmetični industriji. To dejstvo nam zagotavlja pomembne izkušnje na področju izdelovanja tovrstnih kozmetičnih izdelkov za nego kože. Kaj je koncept profesionalne linije? Stanje naše kože se nenehno spreminja in nanjo vpliva nešteto dejavnikov, kot so temperatura v sobi, vreme, osebna stopnja stresa, individualni življenjski slog in prehranske navade. Dodana “porcija” aktivnih sestavin je pogosto potrebna za učinkovit vpliv na takratno stanje kože, za hitro in vidno izboljšanje. Ampule so idealne za izpolnjevanje naslednjih zahtev kupcev: kot narejena oblika za dodatne nege, ki jo uporabljamo posamično ali v kombinaciji. Podobno je lahko tudi trajanje uporabe: enostavno se prilagodijo individualnim zahtevam strank.

Koristi od profesionalne linije: serija ampul PROFESSIONAL COLLECTION ponuja aktivno nego v koncentrirani obliki, ki izpolnjuje najbolj prefinjene zahteve. Zagotavlja največjo prilagodljivost, individualnost ter učinek, odvisen od takratne potrebe kože ter želje in potrebe strank, pri katerih je hitro viden rezultat najpomembnejši!

Sestavine v vsaki ampuli so prilagojene določenemu stanju kože ali posebnemu problemu na koži. V profesionalni kozmetiki so lepotni izvlečki v steklenih ampulah postali dobesedno nepogrešljivi. Prednost take embalaže je očitna: koncentriranim hranljivim sestavinam omogoča prodreti v kožo in hkrati skrbi, da na kožo nanesemo ravno pravšnjo količino. Skratka, ampule so varne za uporabo.

www.drgrandel.si