Areon – dišeče palčke in sveče

Areon – dišeče palčke in sveče

Val 257

V vsakem prostoru si želimo čist, svež in prijeten vonj. Slednjega pogosto popestrimo z dišečimi palčkami, ki so preprost in učinkovit način za spreminjanje občutkov v prostoru. Ko stopimo v prostor, se spremeni naše razpoloženje in zato lahko vplivajo na dojemanje prostora, pa tudi sebe.

Priljubljene so pri terapiji, meditaciji, obredih, pa tudi kot dezodorant, repelent prostoru ali dodatek k dekoraciji. Dišeče palčke so priljubljene predvsem v wellnessih, spa centrih, prostorih, kjer je estetika pomemben dejavnik dobrega počutja.

Različne dišeče palčke imajo različno delovanje glede na njihov vonj in sestavo, vendar pa večina pozitivno vpliva na energetskem in duhovnem nivoju. Voh je zelo pomemben čut in dišava naj bi imela močno povezavo z našim spominom ter čustvi. Določen vonj lahko sproži spomine, izboljša razpoloženje in spodbudi sprostitev. Vzpodbuja našo domišljijo, motivacijo in samozavest. Pomaga nam, da se lažje sprostimo, pri zmanjševanju stresa, depresije in nespečnosti.

Alternativa dišečim palčkam pa je lahko dišeča sveča, ki jo prižgete, ko si želite ustvariti posebno ozračje v prostoru. Pričara romantično vzdušje, dobro podlago za zabavo ali nas zgolj pomirja, ko počivamo. Nič ni boljšega kot vstopiti v prostor in vonjati čudovito aromo, ki poudarja njegovo estetiko. Tudi svečo je potrebno pravilno uporabljati, da bo gorela s plemenitim ognjem in da bo njen izkoristek maksimalen. www.at-team.si