Absolute 60 Fly, generacija 2022

Absolute 60 Fly, generacija 2022

Val 256
AVTOR Julijan Višnjevec
FOTO Arhiv proizvajalca

Ena najhitreje rastočih ladjedelnic v Italiji, Absolute Yachts, je že predstavila generacijo plovil za leto 2022. Gre za dve novi različici, od katerih 60 Fly predstavlja revolucijo na 60 čevljih dolžine. Poimenovali so jo »Absolute Prisma« in predstavlja nova izhodišča, na katerih bo v prihodnje temeljila prenova tudi ostalih modelov v njihovi ponudbi.

Absolutova kolekcija Prisma se bo ponašala z novimi oblikovalskimi elementi, ki niso bili še nikoli uporabljeni na tej dolžini plovil. Razkošen poveljniški mostiček, lastniška kabina v premcu, postavljena na palubi, in razkošna terasa na krmi je nekaj napovedanih lastnosti za Absolute 60 Fly, ki bo novinarjem predstavljena junija.

Revolucija prostorov

V premcu postavljena lastniška kabina je primerljiva s kabinami na 70-čeveljskih plovilih. Svetel bivalni prostor z nadpovprečno višino je opremljen z ekskluzivnim pohištvom in visokokakovostnimi zaključki. Prefinjeno in mirno okolje z največjo mero zasebnosti ima vgrajeno veliko garderobno omaro in izjemen pogled na morje, in sicer zahvaljujoč nadpovprečno velikim bočnim oknom…

Več si lahko preberete v aprilski izdaji revije Val navtika št. 256.