NAJBOLJ ZAŽELEN NASLOV V LJUBLJANI – PALAIS IN VILLA SCHELLENBURG

NAJBOLJ ZAŽELEN NASLOV V LJUBLJANI – PALAIS IN VILLA SCHELLENBURG

Val 265

Najlepše mesto, ki ga varujejo zmaji, Ljubljana, mesto s slikovito mešanico baroka in secesije, umirjena lepota, polno življenja in miline. V srcu Ljubljane stoji elitni kompleks Palais in Villa Schellenburg, ki ga na eni strani zaznamuje bližina zgodovinskega jedra in na drugi strani čudovit park Tivoli; najbolj zaželen naslov v Sloveniji.

LJUBLJANA – STIČIŠČE MODERNEGA IN KLASIČNEGA

Lokacija in atmosfera sta zmagovita kombinacija pri iskanju stanovanja, saj se s samim nakupom ne odločamo le, kje bomo živeli, temveč kako bomo živeli. Kompleks Schellenburg ima oboje; na eni strani se bohoti moderni mestni park, na drugi strani pa leži staro mestno središče, ki je polno življenja in zgodb, zapisanih v arhitekturo mesta. Granitne kocke nas opominjajo, da so tla Ljubljane nekdaj tlakovali tudi stari Rimljani, katerih artefakti ponekod še danes ležijo pod našimi nogami.

NAJLEPŠI NASLOV V LJUBLJANI

Kompleks Schellenburg je dialog dveh nasprotujočih si arhitekturnih slogov. Medtem ko arhitektura zgradbe Palais sledi ritmu oblikovnega jezika pripadajočega poslovnega objekta, Villa izraža značaj suverenega osamelca. Obema kontrastnima stavbama pa so skupna visoka pričakovanja, ki so izpolnjena v notranji ureditvi stanovanj: brezkompromisna vrhunska izvedba razkošnih stanovanj je odraz premišljenosti in umetniške dovršenosti. Premium stanovanja kompleksa Schellenburg na novo opredeljujejo kulturo bivanja v Ljubljani in poetično dopolnjujejo dušo najlepšega mesta na svetu.