25 let zanesljivih letov – Montenegro Airlines

25 let zanesljivih letov – Montenegro Airlines

Val 246

Orel črnogorske nacionalne letalske družbe Montenegro Airlines (MA) letos praznuje lep jubilej, leti že četrt stoletja. V tem času je zabeležil statistiko 9,6 milijona prepeljanih potnikov, preteklo leto je bilo s 657.276 potniki rekordno. Kljub močni konkurenci približno 50 podjetij, zlasti v poletnih mesecih, MA letno prepelje več kot ¼ celotnega števila potnikov na črnogorska letališča. Največje povečanje števila potnikov je bilo na linijah Beograd (3 %), Rim (25 %) in Ljubljana (37 %).V Ljubljano trenutno opravi šest letov na teden.

Zakaj izbrati Montenegro Airlines?

Zaradi kratkega časa letenja: let iz Slovenije v Črno goro traja le eno uro, povezave preko MA omrežja pa zahtevajo v povprečju dve uri letenja iz Podgorice v največja evropska središča.

Zaradi nizke cene: MA ponuja vozovnice že od 105 evrov! Prtljaga in catering so vključeni v ceno vozovnice.

Zaradi dnevnih letov poleti: linija MA bo med poletno sezono, od junija do septembra 2020, obratovala vse dni v tednu.

Družinska ponudba: ugodna ponudba družinske vozovnice za relacijo Ljubljana–Podgorica (cena za odrasle: 135 evrov, cena za otroke: 88 evrov velja za vse leto, razen od 15. junija do 31. avgusta).

Ker je prejemnik nagrad in priznanj za kakovostne storitve, je Montenegro Airlines v svetovnem vrhu glede operativnih zmogljivostih, z neverjetnim odstotkom 99,85 % tehnične zanesljivosti vseh rednih letov v zadnjih 12 mesecih.

www.montenegroairlines.com