Novosti iz marine s 55-letno tradicijo

Novosti iz marine s 55-letno tradicijo

Val 236

Ni novost, da je bila Marina Punat, ki je že 55 let trdno zasidrana na otoku Krk, že večkrat razglašena za najboljšo marino. Krasi jo še mnogo drugih odmevnih priznanj, ena izmed lovorik ji je bila dodeljena tudi zato, ker je prva in edina marina na svetu, ki ponuja inovativen Proactive Boat Care sistem obveščanja in alarmiranja v primeru urgentnih situacij. Aplikacija, ki je brezplačna za vse pogodbene partnerje te marine, omogoča lastnikom plovil vpogled v nadzor in aktivnosti, ki jih osebje Marine Punat vsakodnevno izvaja na njihovem plovilu, in sicer preko tedenskih poročil po e-pošti. Nova nadgradnja sistema omogoča še več: lastniki plovil imajo možnost spremljati aktivnosti osebja na plovilu v realnem času – prek obvestila na pametni telefon. Pametni senzorji omogočajo tudi vpogled v stanje kaluže in dejavnost kalužne črpalke, zaznavajo pojav dima in povišane temperature ter kontinuirano spremljajo stanje baterij na plovilu. Če pride do kakršnekoli nevarnosti za določeno plovilo, dobi lastnik o tem informacijo preko mobilne aplikacije in e-maila. Še pomembneje pa je, da isto obvestilo dobi tudi kontrolni center v marini, zato lahko usposobljeno osebje v najkrajšem času naredi vse, kar je potrebno za zaščito ogroženega plovila.

Novi bungalovi v hotelu Kanajt
Poleg obstoječih štirih bungalovov v hotelu Kanajt bodo to sezono gostom na voljo še štirje novi. Počitniške nastanitve, obdane z naravo, so idealne za starše, otroke in hišne ljubljenčke. Na vas je le, da si pravočasno zagotovite rezervacijo na: www.hotel-punat.com. Za tiste, ki vendarle raje bivate na valovih, obenem pa tudi v razkošju štirih sten, je tu nova ponudba marine: plavajoči apartma, ki je na privezu v marini, v njem pa se lahko namesti od 5 do 6 oseb. Rezervacije na: info@marina-punat.hr ali +385 51 654 111.

Novosti iz gostinske ponudbe
S 15. marcem bo vsak dan med 11. in 22. uro iz restavracije Marina ponovno zadišalo po tartufih, morski plošči, hobotnici, dimljeni mečarici, jagenjčku. Načrtovan začetek obnove gostišča je bil prestavljen na naslednjo jesen, je pa zato novo „pokrivalo“ in pomične steklene stene dobila tamkajšnja picerija, pice pa bodo še okusnejše, ko se bodo pripravljale v novih pečeh.

Obiščite jih na avstrijskem navtičnem sejmu!
Sicer pa bo tudi letos Marina Punat na sejmu Boot Tulln od 7. do 10. marca, tokrat na novi lokaciji: v hali 4, na razstavišču 454, podajala informacije o svoji ponudbi iz prve roke!