23. Primorski sejem vabi k obisku!

23. Primorski sejem vabi k obisku!

Letošnji tradicionalni mednarodni obrtno podjetniški sejem PRIMORSKI SEJEM se bo odvijal že 23-tič in sicer v ustaljenem terminu tik pred poletno sezono, od 6. do 29. maja v Areni BONIFIKA v Kopru in njeni bližnji okolici.

Preko 200 domačih in tujih razstavljavcev bo svoj kakovostni razstavni program predstavilo na 2.400 m² zaprtih prostorov dvorane Arena Bonifika Koper in prav tolikšni površini pred njo. Sejem  zaradi pestrosti, raznolikosti in zanimivosti vsako leto obišče več kot 20.000 obiskovalcev.

Obseg ponudbe je zelo širok in zajema opremo za dom, zdravilišča in terme, avto salon, zdravilstvo, poslovne storitve in široko potrošnjo. Slovenski regionalni sejem z mednarodno udeležbo, za katerega vstopnine ni, se tudi letos ponaša predvsem s kakovostnimi razstavljavci in strokovnimi posveti, dodaja pa kopico novosti.

NOVOST – Letošnji sejem se bo odvijal na večjih – dodatnih površinah, kjer se bo na zunanjih površinah in v montažni dvorani odvijalo sledeče:

OTROŠKI SEJEMček & SONČKOV FESTIVAL

Ponudba razstavljavcev za otroke in mladino; Kuharske in sladke delavnice; Spoznavanje Kitajske in Japonske kulture na zabaven način; Igranje najnovejših video iger na najnovejših konzolah; Dobrodelne akcije; Svetovanja; Tematske delavnice; Igralni kotiček; Knjižni kotiček; Nastopi plesnih in glasbenih skupin in še marsikaj zanimivega.

Prireditev “ZA MLADE PO SRCU”

Ponudba razstavljavcev, društev, zavodov in drugih institucij za mlade po srcu/starejšo populacijo; Svetovanja in Izobraževanja; Kuharske delavnice; Nastopi na prireditvenem odru in drugi zanimivi program.

KULINARIKA & ŠIROKA POTROŠNJA

Ponudniki s področja hrane, slaščic, vina in drugih dobrot ter programa široke potrošnje; Delavnice in izobraževanja; Svetovanja; Zdrava prehrana; Predavanja za zdrav duh v zdravem telesu.

ZABAVA na PRIREDITVENEM ODRU

Na prireditvenem odru se bo odvijal celoten program tako s področja Otroškega sejem-čka kot Prireditve za mlade po kot drugi zabavno-animacijski program: glasbeni in plesni nastopi, gledališke predstave, pevski zbori, lutkovne predstave, DJ Party – DJ Lovro & Prijatelji, Talenti Primorske in še veliko drugega. Dogajanje bo nemoteno potekalo tudi v primeru slabega vremena.

Več informacij o sejmu dobite na www.primorski-sejem.si.

Vabljeni k obisku Primorskega sejma in spremljajočih dejavnosti, vstopnine ni!

IMG_9236