20. obletnica navtične razstave Biograd Boat Show: 18.–21. oktober 2018

20. obletnica navtične razstave Biograd Boat Show: 18.–21. oktober 2018

Val 232

Neprekinjena rast, ki jo je navtična razstava Biograd Boat Show ustvarila v preteklih 19 letih, je pripeljala do danes največje tovrstne razstave na območju osrednje in vzhodne Evrope z zgovornimi številkami iz preteklega leta: več kot 320 razstavljavcev in več kot 300 plovil.

Razstava se odvija v letoviškem Biogradu, v impresivnih objektih Ilirija d.d., ki vključujejo marino Kornati, hotele, restavracije in zabavne vsebine. Posebno vzdušje ter številne poslovne in družabne prireditve ponujajo odlično priložnost “poslovnega mreženja” in zdaj že legendarno zabavo.

 Biograd B2B – navtični poslovni mrežni dogodek

Biograd B2B je navtični poslovni mrežni dogodek, ki poteka v času Biograd Boat Showa in povezuje strokovnjake s področja ladjedelništva in navtičnega turizma. Poslovnim obiskovalcem ponuja možnost, da se registrirajo v poslovnem imeniku in poiščejo ter načrtujejo srečanja z drugimi udeleženci.

Leta 2017 je prvi dogodek Biograd B2B registriral 393 poslovnih subjektov, razvrščenih v 17 poslovnih kategorij. Razstavljavci so poleg številnih dogovorjenih srečanj izrazili zadovoljstvo tudi s številom udeležencev na B2B, ki so na njihovih razstavnih prostorih izvedli neposredna povpraševanja. Vsi, tako organizatorji kot sponzorji, se še naprej zavzemajo za izboljšavo Biograd B2B, potem ko se je ta izkazal za odlično priložnost sklepanja novih stikov in poslovnih odnosov.

Obiščite www.bbs.com.hr in se sprehodite po sejmu preko www.bbs.com.hr!