20. Croatia Boat Show

20. Croatia Boat Show

Val 227

Jubilejni navtični dogodek

To pomlad, od 11. do 15. aprila, praznuje Croatia Boat Show svoj 20. rojstni dan. Organizatorji obljubljajo, da bodo ob tem okroglem jubileju pripravili dogodke, ki se jih bo vredno spominjati!

V teh 20 letih obstoja je Croatia Boat Show postavil nove standarde pri organizaciji navtičnih sejmov tako na Hrvaškem kot tudi na širšem prostoru, zato upravičeno nosi titulo hrvaškega superbranda. Da bi ob 20. ponovitvi vrnili razstavi nekdanji sijaj iz časov, ko je veljala za šesto največjo navtično razstavo na svetu, je Vicenco Blagaić, ustanovitelj in direktor sejma, ponovno osebno prevzel celotno organizacijo, v projekt pa se je vključil še nov partner, podjetje Navis Marine.

Prvi korak k obnovi stare slike je že narejen; za potrebe 20. dogodka so kupili številne nove pontone in šotore.
Organizatorji pričakujejo, da se bo letošnjega dogodka udeležilo veliko število znanih proizvajalcev različnih jaht in drugih plovil ter ponudniki s široko paleto izdelkov in storitev z navtičnega področja. V svoji statistiki pričakujejo vsaj dvakrat toliko razstavljavcev in obiskovalcev, kot jih je bilo v zadnjih petih letih.

Veliko sredstev so vložili tudi v močno medijsko kampanjo s poudarkom na socialnih omrežjih.

Tudi vas vabijo, da se jim pridružite v Splitu in skupaj z njimi obeležite ta častitljiv jubilej!

www.croatiaboatshow.com