Impression Sailing Week na jadrnicah Elan

Impression Sailing Week na jadrnicah Elan

V organizaciji Burin Yachting Cluba (SLO) in Burin Yachtcharter (CRO) ter v sodelovanju z Yacht Clubom Biograd bo tudi letos prvi vikend po krompirjevih počitnicah, med 5. in 8. novembrom, potekala tradicionalna mednarodna regata Impression Sailing Week na jadrnicah Elan. Osrednje dogajanje se bo, kot pretekla leta, odvijalo v Marini Kornati v Biogradu na Moru.

Več kot 35 jadrnic
Jadrnice se bodo pomerile v razredih:
– Elan Cruiser
– Elan Impression
– Elan Performance
in bodo razvrščene v skupine po dolžini trupa.

Zakaj morate biti tam?
Zato, ker bodo vsi! Obisk lastnikov Elan jadrnic, prodajalcev plovil in navtične preme, novinarjev, povabljenih VIP gostov ter seveda vsi ostali ljubitelji jadranja. Vsi se srečamo na mednarodni regati ISW. Pričakujemo več kot 300 jadralcev in obiskovalcev.

Razmišljate o team builidng programu?
Regata Impression Sailing Week je izjemno primeren dogodek za organizacijo korporativnega jadranja ali team buildinga vašega podjetja. Zahtevajte program za posameznike brez svoje jadrnice in ekipe na: byc@burinclub.com

Ni jadranja brez dobrih zabav
V letošnjem letu bo večerno dogajanje zaznamoval večer, poimenovan »KARAOKE NIGHT AND BURIN GOLDEN VOICE PARTY«.
Živa glasba, DJ spremljava in obvezen dress code * imitacija svetovno znanih pevk in pevcev po vašem izboru – namig: Freddie Mercury, Tina Turner, Michael Jackson, Madonna, Luciano Pavarotti, …
Zaključni večer poimenovan »Multimedia Burin YOUTUBE & DJ PARTY« Dress Code prejšnjega dne obvezen, zmagovalne tri ekipe bodo nagrajene. Nagrada bo pripadala tudi najboljšemu posamezniku – imitatorju.

Pridružite se in še danes izpolnite prijavnico!
Zgodnja prijava: 112 EUR/osebo se konča 26.oktobra ob polnoči. Krmarji izpolnite svojo prijavnico za svojo ekipo. Cena velja samo za zaključene posadke s svojim krmarjem in svojo jadrnico.
All inclusive cena: 279 EUR/osebo za vse sodelujoče individualne goste brez svoje posadke in jadrnice. Prijavo pošljite na email ali prijavo uredite na licu mesta v četrtek, 5. novembra od 16.00 do 21.00 ure v restavraciji marine Ilirija v Biogradu.
Pijača dobrodošlice in pogostitev je ta dan predvidena ob 19.00 uri, svečana otvoritev regate in predaja lanskoletnih prehodnih pokalov ob 20.00 uri.

Več informacij o regati: www.burin-club.com
Še kakšno vprašanje? Vprašajte na: byc@burin-club.com

Brosura-ISW20152Brosura-ISW20153Brosura-ISW20154Brosura-ISW20155Brosura-ISW20156