LE ŠE 2 DNEVA STA DO 10. VALOVE REGATE! – prijavnica, program, razpis

LE ŠE 2 DNEVA STA DO 10. VALOVE REGATE! – prijavnica, program, razpis

  Tudi letošnji zadnji avgustovski vikend,
  od 26. 8. do 28. 8., bo v zalivu pred Izolo moč videti bela jadra, ki se bodo pomerila med seboj. Že desetič zapovrstjo se bo namreč v organizaciji Val navtike in Športnega društva Go Sailing odvijala Regata za Pokal Val navtika, ki bo na morju ponovno združila jadralske navdušence in spomnila vse, da se poletje počasi poslavlja, začenja pa se obdobje regat– teh se v jesenskih mesecih res ne manjka.
  Regata je dvodnevna, vključena v serijo slovenskega pokala, prinaša pa pomembne točke za skupno uvrstitev, poleg tega pa se odvija v času, ko si po večinoma že končanih dopustih želimo srečanja z jadralskimi prijatelji.

  V okviru jadralnega dogodka bo še posebej slovesen družabni del na kopnem – v soboto 27.8. ob 19-ih bomo praznovali deseto obletnico Valove regate in prvo obletnico otvoritve poslovne enote Sailing Point v Marini Izola.
  Odličnim jadralnim rezultatom, doseženih na olimpijskih igrah, bomo nazdravili z »drinki« Brasil Samba in Brasil Night ob plesu sambe mičnih brazilskih plesalk.
  Dress code: hawaiian shirt ( Najboljša bo nagrajena! : – ))
  After party: Moby Dick

  Bodite (tudi) tokrat z nami!

  Razpis

  Program Pokal Val navtika 2016

  Prijavnica Pokal Val navtika 2016, ki jo izpolnjeno pošljete na E-naslov: narocniki@val-navtika.net

  Glavni pokrovitelji:

  SailingPoint-LOGOphpThumb_generated_thumbnailjpg

  Logo_LK

  logo Utrinki iz preteklih Valovih regat: