19. Biograd Boat Show 10.–22. 10. 2017

19. Biograd Boat Show 10.–22. 10. 2017

 Največji navtični sejem na Hrvaškem je razširil razstavni prostor in je pripravljen na 19., rekordni sejem

Da bi lahko sprejeli dodatne razstavljavce z dolgega čakalnega seznama BBS, je bil v bližini vhoda v hali C dodan prostor v velikosti 1000 m². V pripravi so že načrti za postavitev plavajočih razstavnih šotorov na morju, ki bodo prav tako namenjeni novim razstavljavcem.
Po 18. zaporednih rekordnih sejmih se je BBS razvil v pomemben srednjeevropski sejem na morju, z največjim številom razstavljavcev in plovil na Jadranu. Organizatorji tudi letos pričakujejo veliko novih plovil, povpraševanje po razstavi še nikoli ni bilo tolikšno, enako velja za čakalno listo za nove razstavljavce.

Novosti 2017 Biograd B2B Navtični poslovni dogodki

Ker je prostor za nove razstavljavce omejen, bo Biograd B2B Navtični poslovni dogodek omogočil sodelovanje tudi poslovnim partnerjem brez razstavnega prostora. Tako bodo udeleženci Biograd B2B lahko organizirali sestanke in srečanja v okviru družabnih dogodkov in obsežnega kongresnega programa. Več informacij: www.biogradb2b.com.

Ključ uspeha Biograd Boat Showa je v enkratnem vzdušju Biograda in ponudbi Ilirije, vključno z Marino Kornati, hoteli Ilirija, restavracijami in družabnimi dogodki.
Z več kot 300 razstavljavci in 300 plovili je sejem edinstven; s sončnim zahodom se zaprejo vrata razstave, odprejo pa vrata večernega programa, ki postreže z vrhunsko hrano in zabavo ter se nadaljuje v centru mesta vse do poznih ur. Razstavo spremlja tudi mnogo dogodkov, ki so vezani na podjetništvo, izobraževanje, kulinariko, šport in rekreacijo.

Obiščite www.bbs.com.hr in se sprehodite po sejmu preko 360° virtualnega prikaza!